By Puma Swede, Jan Ekholm

Mitt liv som porrstjärna är en ocensurerad självbiografi om ett ovanligt liv – en hisnande berättelse om Puma Swede, Sveriges största porrstjärna.

Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd until ett liv utan killar. males några år senare upptäcktes hon på en gata i Stockholm och övertalades att bli glamourmodell i united states. När hon insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att ha intercourse framför kameran åkte de sista kläderna av och plötsligt förvandlades hon until Puma Swede, en av världens hetaste porrskådisar.

Med en stor component humor tar det blonda bombnedslaget Puma med oss på krävande inspelningsdagar, låter oss kika in bakom kulisserna och presenterar oss för sina vänner och branschens udda karaktärer. Vi åker på strippklubbsturnéer och until eventually galna finska sexmässor. Vi får vara med om vilt festande och svajigt helikoptersex (som hamnar på de amerikanska skvallertidningarnas förstasidor). Och så blir det knäppa webbkamerashower tillsammans med väninnorna, det snabbaste sättet att dra in pengar i dagens porrvärld.

Men bortom festandet finns också en grå vardag. Parasiter som ”suitcase pimps” – managerpojkvänner som blandar ihop kärlek, svartsjuka och pengar – ställer until eventually det. För att inte tala om den där klumpen i magen inför varje HIV-test.

Puma ifrågasätter även samhällets normer. Varför kan en tjej inte kan ha många olika accomplice och en omättlig aptit på kravlöst intercourse utan att betraktas som störd? Och varför stämplas kvinnliga porrskådisar in keeping with automatik som hjälplösa offer?

Boken rymmer även Pumas sextips, felen med de vanligaste porrfilmsmyterna och svar på beundrarbrev.

Puma Swede är Sveriges mest kända porrstjärna.

Hon är född 1976 i Stockholmsförorten Tumba,

men bor sedan åtta år tillbaka i l. a.. Efter

att ha arbetat som glamourmodell slog hon igenom

som porrstjärna 2006. Sedan dess har hon medverkat

i hundratals filmer och turnerat över hela

USA.

Självbiografin Mitt liv som porrstjärna är skriven

tillsammans med journalisten Jan Ekholm.

Note: comprises a few nude photographs.

Show description

Quick preview of Puma Swede - mitt liv som porrstjärna PDF

Show sample text content

Medan Puma är lång och gänglig, högljudd, hardcore och lever på skräpmat så är Sandy mjuk och sensuell, kurvig som en Zornkvinna, hängiven yogafantast och hälsomänniska. ”Puma är fantastisk, en verklig vän. speedy mina enthusiasts klagar på att hon är för högljudd. De hör inte mig när Puma och jag gör camshows ihop. Puma kör ju den gapiga amerikanska stilen, medan jag är mer passionerad”, säger Sandy och tar plats i sängen med laptopen i knäet. Tydligen är det något challenge med uppkopplingen until streamingsajten som Sandy måste lösa.

Trots bylsiga vinterkläder och skolfröken-glasögon var Puma uppenbart ”mad, undesirable and hazardous to know”. En hårdför kvinna med kraftfullt handslag, hög röst och tjockt pansarskal. Hon började genast berätta om en hård dag på jobbet. Jag stirrade nervöst ner i min kaffekopp. Jag är fortfarande inte säker på varför Puma ville att jag skulle skriva hennes bok. Min erfarenhet av porrbranschen var obefintligt. Eller nej, nu ljuger jag lite. En gång, i min journalistkarriärs begynnelse, intervjuade jag faktiskt Sveriges tio hetaste porrstjärnor.

Tydligen hade Mirko och polaren någon slags deal som gick ut på att de alltid delade sina ragg. Såklart, tyckte jag. The extra the merrier, heter det ju. Så vi körde friskt alla tre ända tills nästa morgon då jag hoppade in i en taxi och drog until flygplatsen. (En något tveksam trepoängare eftersom jag redan legat med Mirko på jobbet. males Nikki sa okej until eventually slut. ) Dansk miljardär Det är mycket möjligt att denna tjugotvåårige dansk var en fullständig mytoman. males skit samma. Han hade inga som helst hämningar och därför var han helt i min smak.

Hon såg until eventually och med ut som en whinge, klädd i kritstrecksrandig maffiakostym. Drygt ett år senare korsades våra vägar igen. Vi skulle filma tillsammans, en lesbisk gruppscen med televisionå andra tjejer, och när vi satt och snackade less than en paus insåg jag until min förvåning att Nikki var skittrevlig. Dessutom, och det här är viktigt för mig, var hon utrustad med lika stora bröst och samma sjuka humor som jag. ”Vi måste gå ut och festa. Jag ringer dig om ett par dagar”, sa Nikki innan vi skildes åt. Yeah correct, tyckte jag.

På den skriver guy upp de personer guy inte vill ha intercourse med, och detta måste filmbolag och regissörer ta hänsyn until eventually när de rollbesätter. På min nej-lista fanns ett femtontal killar. Hälften av dem var extraknäckare inom bögporr. Andra hade hamnat där för sin otrevliga attityd. Och så var det en kille som enligt rykten hade en så extremt böjd balle att han skadat flera tjejer. Ron Jeremy var däremot inte uppsatt på min lista. males det fattade väl vem som helst att jag inte ville ha intercourse med honom. Eller…?

Download PDF sample

Rated 4.58 of 5 – based on 3 votes